Rólunk
Hogyan kezdődött?
Az Aragvi grúz étterem az első számú, legjobb és leghíresebb Grúz Tradicionális Étterem Magyarországon.
Kantaria Bondo vagyok. Grúz–magyar állampolgár. Végzettségem vendéglátóipari főiskola, szakmám étel technológus.
1981-től 1989-ig állami rendezvényeket bonyolítottam az egyik leghíresebb étteremben, Tbilisziben (Mtacminda).
1989-ben pedig a Grúz kormány kiküldött Budapestre, hogy nyissam meg az első grúz állami éttermet Budapesten a Bajza utca 1. szám alatt, Tbiliszi néven.
Azóta képviselem a grúz kulináriát Magyarországon.
A vendégekkel személyesen szoktam ismertetni a grúz evés és ivás kultúráját, például a „szupra terített asztal” jelentőségét vagy a „Tamada” feladatát és fontosságát az asztalnál.
Az Aragvi étteremben a híres grúz vendégfogadás mellett a legjobb forrásokból szerzett alapanyagokból, és kiváló grúz fűszerekkel ízesített kelet-grúziai saslikkal, hinkalival, illetve nyugat-grúziai Hacsapurival, Szulugunival és diófélékkel várjuk kedves vendégeinket. Az ételek mellé kiváló grúz borokat kínálunk.
Vállaljuk 35–50 fős zárt rendezvények lebonyolítását roskadozó asztalokkal, mely során az étkezés több órán keresztül tart.
Ezen kívül szívesen vállalunk esküvő, születésnapi party és céges rendezvények lebonyolítását is.
Igyekszünk megfelelni az egyedi kéréseknek, kívánságoknak.
Rólunk mondták…
"Kedves Bondo, nagyon jó Nálad! Régóta ismerjük egymást, mindig is nagyon ízletes grúz ételekkel és igen jó borokkal kínáltál. Ugye megtartod-e szokásodat? Hozzád mindig örömmel jöttem, és sokszor vissza akarok még térni. Sok grúz étteremben voltam szerte a világban, Moszkvától New Yorkig, de még egy ilyen nincs!"
Dr. Kun Miklós, történész, Budapest
"A hangulatos budai étteremben kellemes atmoszféra, barátságos kiszolgálás és letisztult formák vártak. Az ételek kifogástalanok, friss, ízletes, különleges ízkombinációkkal. A lazac steak igazi ízbomba. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A kiszolgálás hibátlan, a hétköznapitól eltérő igényekre is figyelnek."
Gallai Judit, angol tanár, Miskolc
"Szeretünk az Aragviba járni, mert mindig meglepnek minket valami inycsiklandó, finom étellel. Itt minden különleges, speciális grúz fűszerekkel készül. Számunkra új, de nagyon ízletes finomságok ezek. Érdemes kipróbálni az éttermet, csak ajánlani tudom. A hely, a hangulat, az ételek sokasága és a kitűnő minőségű, híres grúz borok méltán képviselik az igazi grúz konyhát és vendégszeretetet."
Vargányi Andrea, üzletvezető-helyettes, Budapest
"Korábban nem ismertem a grúz ételeket, így érdeklődve vártam, hogy milyen benyomásaim születnek. Imádok itt enni, utánozhatatlanul finom, nagyon ízletes ételeket fogyaszthattam. A rendezvényen, amit itt tartottunk, roskadásig tele voltak az asztalok mindenféle finomsággal. Nagy kedvencem lett a hacsapuri és a vasalt csirke. Ide garantáltan visszajövök még, mert itt jól éreztem magamat."
Bodnár Bence, kereskedelmi ügyintéző, Encs
Egy palack bor nem más,
mint egy üvegbe zárt költemény.
Kóstoldmeg új borainkat!
A grúz borok feltehetően a történelem legrégebbi borai!
Rendezvényeidhez ideális helyszínt biztosítunk.
Keress bennünket bizalommal!
Galéria
Nézz körül nálunk!
Blog
Ne maradj le semmiről!
Asztalfoglalás
Foglalj helyet még ma!
Kapcsolat
Cím:
Aragvi Grúz Étterem
1023 Bp. II. kerület, Ürömi köz 2.
Telefonszám:
06/1 - 293 28 88, 06 20 919 2992
E-mail cím:
info@aragvi.hu
Nyitva tartás:
Kedd - Vasárnap 12:00 - 22:00
